Aannemer Sliedrecht

P&L Vastgoedservice & Onderhoud is een gerenommeerde aannemer voor uw werkzaamheden in Sliedrecht. Wij worden veelvuldig geselecteerd als bouwpartner voor het uitvoeren van diverse projecten. U kunt bij ons terecht voor allerlei werkzaamheden op het gebied van vastgoedservice en onderhoud. Onder de werkzaamheden die wij uitvoeren vallen: bouw, elektra, loodgieterswerk, afbouw, stuc- en schilderwerk, interieurstyling, architectuur en onderhoud.

Onze werkwijze als aannemer in Sliedrecht

Aannemer SliedrechtAllereerst beginnen wij, als aannemer in Sliedrecht met het evalueren van uw aanvraag om vervolgens een prijsindicatie en een planning op te stellen. Uiteindelijk leveren wij het werk op als het aan uw wensen en eisen voldoet. Wij onderscheiden ons van andere bedrijven doordat wij onze eigen ontwerp- en tekenafdeling hebben samen met een compleet ingerichte timmerfabriek in Hendrik-Ido-Ambacht. Dit is de ideale plek om al uw dromen tot werkelijkheid te maken! Hier fabriceren wij elk denkbaar project. U begrijpt dat wij een totaalpakket van niveau bieden, in de breedste zin van het woord. Kwaliteitsbouw die staat als een huis!

Uw vraag of verzoek zal snel beantwoord worden. Wij geven de voorkeur aan persoonlijk contact en komen onze afspraken na. Onze kracht is de diversiteit in ons werk en de kwaliteit daarvan. De flexibiliteit van onze service toont passie voor het vak!

Wij nemen graag alle zorgen bij u uit handen! U hoeft zich nergens druk over te maken. Door snel te schakelen en van meerdere markten thuis te kunnen zijn kunnen wij u deze mogelijkheid bieden.

Kortom, P&L Vastgoedservice en Onderhoud is de juiste aannemer voor al uw verbouwingen en renovaties in Sliedrecht. Als u nieuwsgierig geworden bent en een kijkje wilt nemen in onze afgeronde projecten kunt u verder op onze website ons portfolio bekijken.

Contact

Bent u geïnteresseerd om P&L Vastgoedservice & Onderhoud in te huren als aannemer in Sliedrecht? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder. Dit kunt u doen door te bellen naar: 078 – 681 93 34, te mailen naar info@plvp.nl of door ons contactformulier in te vullen.

CONTACTFORMULIER

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Aanvraag offerte voor:

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)