Aannemingsbedrijf Alblasserdam

P&L Vastgoedservice & Onderhoud is een gerenommeerd aannemingsbedrijf voor uw werkzaamheden in Alblasserdam dat veelvuldig geselecteerd wordt als bouwpartner voor het uitvoeren van diverse projecten. U kunt bij ons terecht voor allerlei werkzaamheden op het gebied van vastgoedservice en onderhoud. Onder de werkzaamheden die wij uitvoeren vallen: bouw, elektra, loodgieterswerk, afbouw, stuc- en schilderwerk, interieurstyling, architectuur en onderhoud.


Onze werkwijze

Aannemingsbedrijf AlblasserdamAllereerst beginnen wij, als aannemingsbedrijf in Alblasserdam met het evalueren van de ontvangen aanvraag om vervolgens een prijsindicatie en een planning op te stellen. Uiteindelijk leveren wij het werk op als het aan de klant zijn eisen voldoet. Wij onderscheiden ons van andere bedrijven doordat wij onze eigen ontwerp- en tekenafdeling hebben samen met een compleet ingerichte timmerfabriek. Deze is gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht. Hier fabriceren wij elk denkbaar project. U begrijpt dat wij een totaalpakket van niveau bieden, in de breedste zin van het woord. Kwaliteitsbouw die staat als een huis!

Onze totaalontzorging is één van de punten waar wij erg trots op zijn. Door middel van snel te schakelen en van meerdere markten thuis te zijn kunnen wij de mogelijkheid bieden om een totaalontzorgings pakket aan te bieden voor onze klanten. Wij nemen graag uw zorgen uit handen.

Kortom, P&L Vastgoedservice en Onderhoud is het juiste aannemingsbedrijf voor al uw verbouwingen en renovaties in Alblasserdam. Al onze offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wij horen graag van u! Als u nieuwsgierig geworden bent en een kijkje wilt nemen in onze afgeronde projecten kunt u verder op onze website ons portfolio bekijken.


Contact

Bent u geïnteresseerd om P&L Vastgoedservice & Onderhoud in te huren als aannemingsbedrijf in Alblasserdam? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder. Dit kunt u doen door te bellen naar: 078 – 681 93 34, te mailen naar info@plvp.nl of door ons contactformulier in te vullen.


CONTACTFORMULIER

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Aanvraag offerte voor:

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)