Afbouwbedrijf Drechtsteden

P&L Vastgoedservice en Onderhoud staat ook bekend als een afbouwbedrijf in Drechtsteden. Als uw muren, vloeren en plafonds af zijn, de dakpannen liggen en de leidingen zijn gelegd is het tijd voor afbouw. Door alles netjes te laten afwerken is uw woning of pand klaar om geschilderd of gestoffeerd en ingericht te worden. Onze medewerkers zijn niet alleen voor het afwerken van ruimtes in te zetten. Zij kunnen u ook van dienst zijn voor onderhoud of reparaties.

Afwerking

Wij hebben ervaren medewerkers in dienst die het leidingwerk netjes voor u weg kunnen werken, de plafonds keurig afwerken, de muren voorzien van plinten, deuren en deurposten op maat maken, enzovoort. Kortom, wij zijn een afbouwbedrijf dat alles regelt om een ruimte helemaal af te werken voor de inrichting in Drechtsteden.

Over ons

Afbouwbedrijf Drechtsteden

Onze gemotiveerde medewerkers zijn allen hardwerkend en vakkundig om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Om onze samenwerking zo goed mogelijk te laten verlopen, is communicatie een van de belangrijkste aspecten. Onze medewerkers zullen alle taken pas uitvoeren als uw wensen zijn besproken en als u akkoord heeft gegeven. Wij prijzen onze kracht aan de diversiteit en kwaliteit van werken. De flexibiliteit van onze service toont de passie voor het vak! Dat zijn de waarden van ons als afbouwbedrijf in Drechtsteden.

Uw vraag of verzoek zal snel beantwoord worden. Wij geven de voorkeur aan persoonlijk contact en komen onze afspraken na. P&L Vastgoedservice & Onderhoud neemt graag alle zorgen uit uw handen zodat u zich nergens druk over hoeft te maken. Door middel van snel te schakelen en van meerdere markten thuis te kunnen zijn kunnen wij u deze mogelijkheid bieden.

Het beste afbouwbedrijf in Drechtsteden!

Kortom, P&L Vastgoedservice en Onderhoud is het geschikte afbouwbedrijf in Drechtsteden om de puntjes op de i te zetten. Als u nieuwsgierig geworden bent en een kijkje wilt nemen in onze afgeronde projecten kunt u verder op onze website ons portfolio bekijken.

Contact

Bent u geïnteresseerd in bouwbedrijf P&L Vastgoedservice & Onderhoud in Drechtsteden? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder. Dit kunt u doen door te bellen naar: 078 – 681 93 34, te mailen naar info@plvp.nl of door ons contactformulier in te vullen.

CONTACTFORMULIER

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Aanvraag offerte voor:

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)