Bouwbedrijf Sliedrecht

P&L Vastgoedservice & Onderhoud is een bouwbedrijf dat allerlei soorten werkzaamheden uitvoert in Sliedrecht op het gebied van vastgoed en onderhoud hiervan. Onder onze werkzaamheden vallen als taken: Bouw, elektra, loodgieterswerk, afbouw, stuc- en schilderwerk, architectuur, interieur styling en onderhoud. Hieronder vindt u een korte uitleg van een paar van onze werkzaamheden:


Bouw

Wij kunnen (ver)bouwprojecten zo soepel mogelijk voor u laten verlopen. U krijgt bij ons één aanspreekpunt die u op de hoogte houdt en uw vragen beantwoordt tijdens het gehele project. Wij helpen u al uw bouwdromen te realiseren!

Loodgieterswerk

Ook loodgieterswerk valt onder onze werkzaamheden als bouwbedrijf in Sliedrecht. Wij kunnen alle taken op het gebied van loodgieten op professionele wijze uitvoeren voor u. Zo heeft u er geen omkijken aan, en is uw probleem snel opgelost!

Stuc- en schilderwerk

Stuc- en Schilderwerk maakt een ruimte helemaal af. Door dit uit te laten voeren door onze vakmensen, bent u verzekerd van het beste resultaat. Daarnaast maken wij gebruik van materialen die het beste bij uw situatie passen en zijn we op de hoogte van de nieuwste technieken.

Elektra

Elektra is een onderdeel waarbij het van belang is dat het professioneel wordt uitgevoerd. Laat deze werkzaamheden dan netjes en veilig uitvoeren door onze vakkundige medewerkers met de juiste kennis. Wij kunnen als bouwbedrijf u ook van dienst zijn op het gebied van elektra in Sliedrecht

Afbouw

Om uw huis of pand helemaal af te maken na de aanleg van leidingen, etc. kunnen wij het geheel voor u afwerken. Wij zorgen ervoor dat de ruimtes klaar zijn om geschilderd, gestoffeerd of ingericht te worden. Hiernaast kunnen wij ook onderhoud en reparaties voor u uitvoeren.


Contact

Bent u geïnteresseerd in bouwbedrijf P&L Vastgoedservice & Onderhoud in Sliedrecht? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder. Dit kunt u doen door te bellen naar: 078 – 681 93 34, te mailen naar info@plvp.nl of door ons contactformulier in te vullen.


CONTACTFORMULIER

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Aanvraag offerte voor:

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Bouwbedrijf [pb-city]