Loodgieter Dordrecht

P&L Vastgoedservice & Onderhoud kan u ook voorzien van een loodgieter in Dordrecht. Onze erkende loodgieters helpen u met klein en groot loodgietwerk. Hierbij kunt u denken aan onderhoud, reparatie, of installatie van centrale verwarming, vloerverwarming, sanitair, was- en vaatwasmachines, dakdekken en dakgoten. Kortom, alles wat met loodgieten te maken heeft, kunt u door onze medewerkers laten uitvoeren.


De nieuwste technieken

Loodgieter Dordrecht Onze ervaren mensen werken met de nieuwste technieken. Daardoor weet u zeker dat er geen onnodige tijd verloren gaat en dat er efficiënt gewerkt wordt. Wij zorgen ervoor dat de loodgieter bij u langs komt in Dordrecht voor de meest eenvoudige maar ook de minder eenvoudige klussen. Ook worden onze ervaren werknemers bij nieuwbouw- en renovatieprojecten ingezet, waar een goede samenwerking en communicatie met de hoofdaannemer voorop staat.

Over ons

Uw vraag of verzoek zal snel beantwoord worden. Wij geven de voorkeur aan persoonlijk contact en komen onze afspraken na. Onze kracht is de diversiteit in ons werk en de kwaliteit daarvan. De flexibiliteit van onze service toont passie voor het vak! P&L Vastgoedservice & Onderhoud neemt graag alle zorgen uit uw handen zodat u zich nergens druk over hoeft te maken. Door middel van snel te schakelen en van meerdere markten thuis te kunnen zijn kunnen wij u deze mogelijkheid bieden. Kortom, P&L Vastgoedservice en Onderhoud biedt u een geschikte loodgieter voor al uw verbouwingen en renovaties in Dordrecht. Als u nieuwsgierig geworden bent en een kijkje wilt nemen in onze afgeronde projecten kunt u verder op onze website ons portfolio bekijken.


Contact

Bent u geïnteresseerd om een loodgieter in te huren bij P&L Vastgoedservice & Onderhoud in te huren in Dordrecht? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder. Dit kunt u doen door te bellen naar: 078 – 681 93 34, te mailen naar info@plvp.nl of door ons contactformulier in te vullen.


CONTACTFORMULIER

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Aanvraag offerte voor:

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)