WIE ZIJN P&L VASTGOEDSERVICE & ONDERHOUD

P&L Vastgoedservice & Onderhoud realiseert sinds oprichting vooruitstrevende bouwprojecten. Deze lopen uiteen van bedrijfsgebouwen en kantoren tot de meest exclusieve particulieren projecten. Wij staan garant voor het leveren van een totaalpakket. Van interieurverzorging en stoffering tot interieurbetimmering voor zowel huizen, kantoren als schepen. Renovatie en onderhoud behoren ook tot onze vele mogelijkheden.

Totaal-ontzorging_P&L-Vastgoedservice&Onderhoud

TOTAALONTZORGING

Wij nemen graag uw zorgen uit handen.

Filosofie_P&L-Vastgoedservice&Onderhoud

FILOSOFIE

Wij prijzen onze kracht aan de diversiteit en kwaliteit van werken.

Werkwijze_P&L-Vastgoedservice&Onderhoud

ONZE WERKWIJZE

1| Evalueren   2| Prijs indicatie en planning   3| Oplevering

WIE ZIJN WIJ

P&L Vastgoedservice & Onderhoud is een jong bouwbedrijf wat zich bezig houdt met alle aspecten van het bouwproces. Denk hierbij aan het vervangen van een cilinder tot het realiseren van complete renovaties. Onze gemotiveerde bouwmedewerkers zijn allen hardwerkend en vakkundig.

We reageren snel op een vraag of verzoek, geven de voorkeur aan persoonlijk contact en komen onze afspraken na. Wij prijzen onze kracht aan de diversiteit en kwaliteit van werken. De flexibiliteit van onze service toont de passie voor het vak!

Kortom, P&L Vastgoedservice en Onderhoud is het juiste adres voor al uw verbouwingen en renovaties. Al onze offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wij horen graag van u!

1
TOTAALPAKKET
8
SPECIALISATIES
15
VAKKRACHTEN
Werkwijze_P&L-Vastgoedservice&Onderhoud

ONZE WERKWIJZE

Wij beginnen met het evalueren van de ontvangen aanvraag. Vervolgens zullen wij een prijs indicatie en een planning opstellen. Uiteindelijk leveren wij het werk op als het aan de klant zijn eisen voldoet.

Uniek is onze eigen ontwerp- en tekenafdeling, samen met een compleet ingerichte timmer-fabriek, ook gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht. Hier fabriceren wij voor elk denkbaar project. U begrijpt dat wij een totaalpakket van niveau bieden, in de breedste zin van het woord. Kwaliteitsbouw die staat als een huis!

Onze totaalontzorging is één van de punten waar wij erg trots op zijn. Door middel van snel te schakelen en van meerdere markten thuis te zijn kunnen wij de mogelijkheid bieden om een totaalontzorgings pakket aan te bieden voor onze klanten. Wij nemen graag uw zorgen uit handen.

ONZE FILOSOFIE

Onze gemotiveerde bouwmedewerkers zijn allen hardwerkend en vakkundig. Om onze samenwerking zo goed mogelijk te laten verlopen, is communicatie een van de belangrijkste aspecten. Onze medewerkers zullen alle taken pas uitvoeren als uw wensen zijn besproken en als u akkoord heeft gegeven. Wij prijzen onze kracht aan de diversiteit en kwaliteit van werken. De flexibiliteit van onze service toont de passie voor het vak!