Schilder Hendrik-Ido-Ambacht

Schilderwerk is een belangrijk aspect voor uw woning of bedrijfspand. Met een goed geschilderd pand of woning geeft u een goede eerste indruk af. Schilderwerk kan niet alleen binnen de sfeer van een ruimte bepalen, maar ook buiten het houtwerk beschermen. Zorg er dus voor dat uw woning of pand door een vakkundige schilder wordt geschilderd in Hendrik-Ido-Ambacht. Onze schilders kunnen u uitgebreid adviseren voor zij professioneel te werk gaan.


Onze werkwijze

Schilder Hendrik-Ido-AmbachtAllereerst beginnen wij met het evalueren van de ontvangen aanvraag om vervolgens een prijsindicatie en een planning op te stellen. Uiteindelijk leveren wij het werk op als het aan de klant zijn eisen voldoet. De schilder komt graag bij u langs in Hendrik-Ido-Ambacht om de mogelijkheden te bespreken.

Wij onderscheiden ons van andere bedrijven doordat wij onze eigen ontwerp- en tekenafdeling hebben samen met een compleet ingerichte timmerfabriek. Deze is gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht. Hier fabriceren wij elk denkbaar project. U begrijpt dat wij een totaalpakket van niveau bieden, in de breedste zin van het woord. Kwaliteitsbouw die staat als een huis!

Bij de keuze voor een schilder is de kwaliteit en juiste kennis van groot belang. Schilderwerk bepaalt het aanzicht en het niveau van de afwerking van het project. Al vele klanten waren u voor door te kiezen voor P&L Vastgoedservice en Onderhoud. Als u een impressie wilt krijgen van onze afgeronde projecten kunt u een kijkje nemen in het portfolio verder op de website. Naast schilderswerk kunt u bij ons ook terecht voor allerlei andere werkzaamheden op het gebied van vastgoedservice en onderhoud. Onder de werkzaamheden die wij uitvoeren vallen: bouw, elektra, loodgieterswerk, afbouw, stuc- en schilderwerk, interieurstyling, architectuur en onderhoud.


Contact

Bent u geïnteresseerd om P&L Vastgoedservice & Onderhoud in te huren als schilder in Hendrik-Ido-Ambacht? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder. Dit kunt u doen door te bellen naar: 078 – 681 93 34, te mailen naar info@plvp.nl of door ons contactformulier in te vullen.


CONTACTFORMULIER

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Aanvraag offerte voor:

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)