Stukadoor Barendrecht

Als u op zoek bent naar een stukadoor in Barendrecht, hoeft u niet verder te zoeken! P&L Vastgoedservice & Onderhoud realiseert sinds de oprichting vooruitstrevende bouwprojecten. Deze lopen uiteen van bedrijfsgebouwen en kantoren tot de meest exclusieve particulieren projecten. Daarnaast staan wij garant voor het leveren van een totaalpakket. Van interieurverzorging en stoffering tot interieurbetimmering voor zowel huizen, kantoren als schepen. Ten slotte behoren renovatie en onderhoud ook tot onze vele mogelijkheden.

Wie zijn wij?

Stukadoor BarendrechtWij zijn een jong bouwbedrijf wat zich bezig houdt met alle aspecten van het bouwproces. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld het vervangen van een cilinder tot het realiseren van complete renovaties. Onze gemotiveerde bouwmedewerkers zijn allen hardwerkend en vakkundig.

Uw vraag of verzoek zal snel in behandeling genomen worden. Wij vinden persoonlijk contact en het nakomen van onze afspraken erg belangrijk. Daarnaast prijzen wij onze kracht aan de diversiteit en kwaliteit van werken.

Over ons stukadoor werk in Barendrecht

Hoe een ruimte in uw bedrijfspand of woning is afgewerkt, heeft veel invloed op de sfeer. Daarom is het ook van groot belang dat de juiste materialen en behandelingen gekozen worden bij de ondergrond. Dit gebeurt in overleg tussen u en de stukadoor voor uw huis of bedrijfspand in Barendrecht. De stukadoors van P&L Vastgoedservice en Onderhoud zijn zeer vakkundig. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en maken enkel gebruik van de beste materialen. Zo heeft u er zo lang mogelijk plezier van!

Bent u benieuwd naar onze projecten? Neem dan een kijkje in ons portfolio.

Contact

Bent u geïnteresseerd om P&L Vastgoedservice & Onderhoud in te huren als stukadoor in Barendrecht? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder. Dit kunt u doen door te bellen naar: 078 – 681 93 34, te mailen naar info@plvp.nl of door ons contactformulier in te vullen

CONTACTFORMULIER

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Aanvraag offerte voor:

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)