Vastgoed beheer Papendrecht

Beheer en onderhoud is een belangrijk onderdeel voor het in goede staat houden van uw bedrijfspand of woning. Kies er daarom voor om uw woning of pand regelmatig te laten onderhouden door een professional. Bij P&L Vastgoedservice & Onderhoud bent u aan het juiste adres voor deze diensten. Wij zijn gespecialiseerd in vastgoed beheer in Papendrecht.


De waarde van uw woning of pand in tact houden

Vastgoed beheer PapendrechtAls u eens in de zoveel tijd uw woning laat onderhouden scheelt dit u een hoop zorgen. Deze zorgen nemen wij graag van u over. U hoeft zich nergens druk over te maken. Door middel van snel te schakelen en van meerdere markten thuis te kunnen zijn kunnen wij u deze mogelijkheid bieden. Daarnaast kunnen wij u een speciale offerte bieden voor de herhalingsklus. Zo weet u dat uw woning of pand altijd beheerd en onderhouden wordt wanneer dit nodig is.

Door de conditie van uw woning of pand in tact te houden, blijft ook de waarde in stand. Daarnaast komt u niet opeens voor onverwachte kosten te staan door vervanging. Onze vakmensen van P&L Vastgoedservice en Onderhoud werken voor particuliere opdrachtgevers, woningcorporaties en vastgoedbeheerders. Kortom, P&L Vastgoedservice en Onderhoud is het geschikte bedrijf voor uw vastgoed beheer in Papendrecht.

Verdere werkzaamheden

Naast vastgoed beheer in Papendrecht kunt u bij ons ook terecht voor allerlei andere werkzaamheden op het gebied van vastgoedservice en onderhoud. Onder de werkzaamheden die wij uitvoeren vallen: bouw, elektra, loodgieterswerk, afbouw, stuc- en schilderwerk, interieurstyling, architectuur en onderhoud.


Contact

Bent u geïnteresseerd in de service vastgoed onderhoud van P&L Vastgoedservice & beheer in Papendrecht? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder. Dit kunt u doen door te bellen naar: 078 – 681 93 34, te mailen naar info@plvp.nl of door ons contactformulier in te vullen.


CONTACTFORMULIER

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Aanvraag offerte voor:

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)