Bij P&L Vastgoedservice & Onderhoud kunt u terecht voor allerlei soorten werkzaamheden op het gebied van vastgoed en onderhoud hiervan. Onder onze werkzaamheden vallen als taken: Bouw, elektra, loodgieterswerk, afbouw, stuc- en schilderwerk, architectuur, interieur styling en onderhoud.

BOUW

Wij kunnen (ver)bouwprojecten zo soepel mogelijk voor u laten verlopen. U krijgt bij ons één aanspreekpunt die u op de hoogte houdt en uw vragen beantwoordt tijdens het gehele project. Wij helpen u al uw bouwdromen te realiseren!

Meer informatie →

LOODGIETERSWERK

Ook loodgieterswerk valt onder onze werkzaamheden. Ook hierbij nemen wij kleine en grote projecten aan. Wij kunnen alle taken op het gebied van loodgieten op professionele wijze uitvoeren voor u. Zo heeft u er geen omkijken aan, en is uw probleem snel opgelost!

Meer informatie →

STUC- EN SCHILDERWERK

Stuc- en Schilderwerk maakt een ruimte helemaal af. Door dit uit te laten voeren door onze vakmensen, bent u verzekerd van het beste resultaat. Wij maken gebruik van materialen die het beste bij uw situatie passen en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken.

Meer informatie →

ELEKTRA

Elektra is een onderdeel waarbij het van belang is dat het professioneel wordt uitgevoerd. Laat deze werkzaamheden dan netjes en veilig uitvoeren door onze vakkundige medewerkers. Wij kunnen u van dienst zijn op het gebied van elektra. U kunt bij ons terecht voor onderhoud en aanleg van kleine taken, maar ook voor grote projecten.

Meer informatie →

AFBOUW

Om uw huis of pand helemaal af te maken na de aanleg van leidingen, etc. kunnen wij het geheel voor u afwerken. Wij zorgen ervoor dat de ruimtes klaar zijn om geschilderd, gestoffeerd of ingericht te worden. Onze ervaren timmerlieden kunnen naast de afwerking ook onderhoud en reparaties uitvoeren.

Meer informatie →

ARCHITECTUUR

Wij van P&L Vastgoedservice & Onderhoud kunnen u ook een totaalpakket aanbieden. Dit kunnen wij voor grote en kleine (ver)bouwprojecten.
Alles is mogelijk, van modern tot klassiek, en uiteraard alles in overleg met u.

Meer informatie →

INTERIEUR STYLING

Wilt u alle ruimtes in uw woning of bedrijfspand even stijlvol ingericht hebben? Laat dan de inrichting over aan de stylisten van P&L. Wij zorgen ervoor dat alle kamers bij elkaar een mooi geheel vormen of juist een eigen stijl hebben, afhankelijk van uw wensen.

Meer informatie →

ONDERHOUD

Door onderhoud blijft uw woning of pand in een goede conditie. Hierdoor is vervangen vaak niet nodig en bespaart u veel kosten. Onze vakkundige medewerkers zorgen ervoor dat uw woning of pand een mooie en verzorgde uitstraling heeft!

Meer informatie →