UW MUREN, VLOEREN EN PLAFONDS ZIJN AF, WAT NU?

Als uw muren, vloeren en plafonds af zijn, de dakpannen liggen en de leidingen zijn gelegd is het tijd voor afbouw. Door alles netjes te laten afwerken is uw woning of pand klaar om geschilderd of gestoffeerd en ingericht te worden. Onze timmerlieden zijn niet alleen voor het afwerken van ruimtes in te zetten. Zij kunnen u ook van dienst zijn voor onderhoud of reparaties.

AFWERKING

Bij P&L Vastgoedservice en Onderhoud hebben wij ervaren timmerlieden in dienst die voor u het leidingwerk netjes weg kunnen werken, de plafonds keurig afwerken, de muren voorzien van plinten, deuren en deurposten op maat maken, enzovoort. Kortom, alles om een ruimte helemaal af te werken voor de inrichting.

BENT U BENIEUWD?

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die wij voor u kunnen realiseren op het gebied van afbouw? Neem dan contact met ons op. U kunt ook ons contactformulier invullen zodat wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Bij interesse kunt u direct ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Of maak een afspraak voor een offerte op maat.