EEN STOPCONTACT VERVANGEN LIJKT EEN SIMPEL KLUSJE

Een stopcontact vervangen lijkt een simpel klusje, maar het is verstandig om dat door een goede elektricien te laten doen. Een kleine fout kan grote gevolgen hebben. Dit geldt natuurlijk voor grotere klussen op het gebied van elektra al helemaal. Loop geen risico en laat al uw taken professioneel uitvoeren door een van onze vakkundige medewerkers!

WIJ BIEDEN DE JUISTE OPLOSSING

Of het nu gaat om dat stopcontact, of om uw hele bouwproject van elektriciteit te voorzien: P&L Vastgoedservice en Onderhoud biedt u de juiste oplossing. Onze vakmensen kunnen worden ingezet bij reparatie, onderhoud, verbouwing, renovatie en nieuwbouw. Bij complexere projecten werken zij nauw samen met de hoofdaannemer, zodat het werk efficiënt en deskundig gedaan wordt.

BENT U BENIEUWD?

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die wij voor u kunnen realiseren op het gebied van elektra? Neem dan contact met ons op. U kunt ook ons contactformulier invullen zodat wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Bij interesse kunt u direct ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Of maak een afspraak voor een offerte op maat.