ONDERHOUD, REPARATIE, VLOERVERWARMING EN NOG VEEL MEER

De erkende loodgieters van P&L Vastgoedservice & Onderhoud helpen u met klein én groot loodgieterswerk. Hierbij kunt u denken aan onderhoud, reparatie, of installatie van centrale verwarming, vloerverwarming, sanitair, was- en vaatwasmachines, dakdekken en dakgoten. Kortom, alles wat met loodgieten te maken heeft, kunt u door onze medewerkers laten uitvoeren.

DE NIEUWSTE TECHNIEKEN

Onze ervaren mensen werken met de nieuwste technieken. Daardoor weet u zeker dat er geen onnodige tijd verloren gaat en dat er kosten efficient gewerkt wordt. Onze loodgieters komen graag langs voor eenvoudige én minder eenvoudige klussen. Zij worden ook bij nieuwbouw- en renovatieprojecten ingezet, waar een goede samenwerking en communicatie met de hoofdaannemer voorop staat.

BENT U BENIEUWD?

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die wij voor u kunnen realiseren op het gebied van loodgieterswerk? Neem dan contact met ons op. U kunt ook ons contactformulier invullen zodat wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Bij interesse kunt u direct ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Of maak een afspraak voor een offerte op maat.