REGELMATIG ONDERHOUD IS ESSENTIEEL

Om de conditie van uw woning of bedrijfspand zo goed mogelijk te houden is regelmatig onderhoud essentieel. Hierdoor kunt u allerlei (onverwachte) kosten voorkomen als er ineens onderdelen aan vervanging toe zijn. Ook behoudt uw woning of bedrijfspand beter zijn kosten als u voor onderhoud kiest. Onze vakmensen van P&L Vastgoedservice & Onderhoud werken voor particuliere opdrachtgevers, woningcorporaties en vastgoedbeheerders.

HERHALINGSKLUSSEN

Een eerste indruk heeft veel invloed op mensen. Zorg er daarom voor dat uw woning of pand er altijd verzorgd uitziet. Als u al het onderhoud door P&L Vastgoedservice & Onderhoud laat uitvoeren, kunnen wij ook een speciale offerte maken voor een herhalingsklus. Zo weet u dat er altijd op de nodige momenten onderhoud uitgevoerd zal worden.

BENT U BENIEUWD?

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die wij voor u kunnen realiseren op het gebied van onderhoud? Neem dan contact met ons op. U kunt ook ons contactformulier invullen zodat wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Bij interesse kunt u direct ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Of maak een afspraak voor een offerte op maat.