AFWERKING HEEFT INVLOED OP DE SFEER

Hoe een ruimte in uw bedrijfspand of woning afgewerkt is, heeft veel invloed op de sfeer. Het is dan ook van groot belang dat de juiste materialen en behandelingen gekozen worden bij de ondergrond. De stukadoors van P&L Vastgoedservice en Onderhoud zijn zeer vakkundig. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en maken enkel gebruik van de beste materialen. Zo heeft u zo lang mogelijk plezier van uw stucwerk!

SCHILDERWERK

Naast stucwerk is schilderwerk een belangrijk aspect voor uw woning of bedrijfspand. Met een goed geschilderd pand of woning geeft u een goede eerste indruk af. Schilderwerk kan niet alleen binnen de sfeer van een ruimte bepalen, maar ook buiten het houtwerk beschermen. Zorg er dus voor dat uw woning of pand door een vakkundige schilder wordt uitgevoerd. Onze schilders kunnen u uitgebreid adviseren voor zij professioneel te werk gaan.

BENT U BENIEUWD?

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die wij voor u kunnen realiseren op het gebied van stuc- en schilderwerk? Neem dan contact met ons op. U kunt ook ons contactformulier invullen zodat wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Bij interesse kunt u direct ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Of maak een afspraak voor een offerte op maat.